Samo nekoliko minuta nakon objave svijet je poludio za zajedničkom fotografijom Messija i Ronalda

Annie Leibovitz, kultna fotografkinja zapalila svijet ekskluzivnom fotkom dvojice najboljih koji posljednjih 15 godina dominiraju svijetom nogometa, a obojici će Svjetsko prvenstvo u Kataru biti posljednje veliko natjecanje u reprezentaciji.

Samo nekoliko minuta nakon objave svijet je poludio za zajedničkom fotografijom Messija i Ronalda Instagram/Leo Messi
21. 11. 2022

Žestoko rivalstvo između Cristiana Ronalda i Lionela Messija u prošlosti je mnogo puta podijelilo obožavatelje. Između njih se neprestano vodila borba za titulu najboljeg nogometaša svijeta, Messi ih trenutno ima sedam, a Ronaldo pet. Neposredno prije početka Svjetskog prvenstva dogodila se, pak, zanimljiva situacija. Messi i Ronaldo podijelili su istu fotografiju na društvenim mrežama. koja je u roku od nekoliko minuta od objavljivanja potpuno zaludila svijet.
 

Fotografija na kojoj Messi i Ronaldo igraju šah ima milijune 'lajkova', a cijela je stvar reklama za poznati modni brend. "Pobjeda je stanje duha", dodali su prilikom objave.Fotografiju potpisuje kultna fotografkinja Annie Leibovitz koja je posljednjih desetljeća u svoj fotoobjektiv uhvatila mnoge slavne osobe, rock zvijezde i političare, a njezine kultne naslovnice krasile su časopise kao npr. Rolling Stone, Vogue in Vanity Fair.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)Fotografija na kojoj Messi i Ronaldo igraju šah ima milijune 'lajkova', a cijela je stvar reklama za poznati modni brend. "Pobjeda je stanje duha", dodali su prilikom objave.Fotografiju potpisuje kultna fotografkinja Annie Leibovitz koja je posljednjih desetljeća u svoj fotoobjektiv uhvatila mnoge slavne osobe, rock zvijezde i političare, a njezine kultne naslovnice krasile su časopise kao npr
 zRolling Stone, Vogue i Vanity Fair.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.