Pariz dobio prvi nudistički restoran – da biste u njemu jeli, morate biti potpuno goli

"O'Naturel" je prvi restoran u Parizu, u kojem odjeća definitivno nije poželjna. Prije ulaska u prostor gdje se jede morate skinuti svu odjeću

Pariz dobio prvi nudistički restoran – da biste u njemu jeli, morate biti potpuno goli O'Naturel/Facebook
24. 3. 2021

Restoran je dobio pozitivne kritike od većine francuskih medija, a još bolje je prošao u nudističkoj zajednici. Njegovo otvaranje, 2. studenoga, bilo je vrlo diskretno jer su prisustvovali samo članovi Pariške nudističke udruge, koji su itekako bili spremni za gurmansku večeru u izrazito ''prirodnom okruženju''. Službeno otvorenje za javnost bilo je odmah sljedeći dan.

Restoran se nalazi u maloj ulici Rue Gravelle i nije izrazito uočljiv, sudeći prema komentarima "Le Parisiena''. Zastori su stavljeni tako da se ne može vidjeti unutrašnjost restorana, a najviše zbog sprječavanja voajera i znatiželjnika da gledaju u goste. Također, postoji i crni zastor koji sprječava bilo koga da vidi unutrašnjost otvaranjem vrata.

Menadžeri restorana su blizanci Mike i Stephane Saada, koji s konobarima i kuharima jedini mogu zadržati odjeću na sebi. Naravno, iz higijenskih razloga. Braća su komentirali da su dosada dobili jako puno internetskih rezervacija, a cijene hrane se kreću od 35 eura nadalje.

Prošle godine, kada je otvoren nudistički restoran ''Bunyadi'' u Londonu, postojale su glasine da vlasnici takav restoran žele otvoriti i u Parizu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.