- "Ah, prekrasna! Mislim da je zagrizla i da je jako zainteresirana za moj show"

Kad se putevi ukrste: Borut Pahor, bivši SLO predsjednik i maneken dočekao je Severinu u zračnoj luci u Frankfurtu i pozvao je na...

Kako je popularna Sevka reagirala na poziv bivšeg slovenskog predsjednika?
 

- "Ah, prekrasna! Mislim da je zagrizla i da je jako zainteresirana za moj show" Instagram/Borut Pahor/posnetek zaslona
14. 11. 2023

Borut Pahor bio je puno na putu posljednjih nekoliko dana. U nedjelju se na Instagramu oglasio iz češke prijestolnice Praga, gdje se, kako je napisao, pojavio na ovogodišnjoj konferenciji Europske trilateralne komisije.

- “Bilo mi je zadovoljstvo i čast govoriti pred ovako uglednom publikom, pogotovo što sam govorio o političkom liderstvu”, bile su njegove riječi. Nakon događanja i svečane večere susreo se i s novim češkim predsjednikom Peterom Pavlom, a na kraju posjeta prošetao je i slavnim Karlovim mostom.

Severinu je dočekao u zračnoj luci u Frankfurtu, veselu i nasmijanu kao i uvijek - napisao je uz zajedničku fotografiju s popularnom Hrvaticom.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Kako je podijelio s pratiteljima, u goste je pozvao i Severinu Podkastu navdiha, u kojem bivši predsjednik razgovara s iznimnim pojedincima kako bi saznao recept za otkrivanje i ostvarenje njihovih potencijala, nadilaženje ustaljenih okvira i stvaranje ispunjenog života. A njezin odgovor?

 
"Želim vjerovati da će početkom iduće godine stvarno biti na setu. To bi bilo divno. Mislim da je baš zainteresirana. Ah, prekrasna", rekao je Pahor o mogućnosti da Severina vodi i podcast. u budućnosti..

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.