Ne znate što staviti ispod božićnog drvca? Mi ćemo vas savjetovati!

Badnjak je posebna svečana prilika. Kada sjednete za stol u blagovaonici i razmotate poklone, svakako želite ove godine podvući jedinstvenost zajedničkih trenutaka kao blagdanskog ruha. Bilo da Božić provodite kod kuće, u vikendici, s cijelom obitelji ili samo u paru, odaberite komade u kojima se osjećate jedinstveno i udobno.

Ne znate što staviti ispod božićnog drvca? Mi ćemo vas savjetovati! pexels-karolina-grabowska
23. 11. 2021 | Promo

Foto: Karolina Grabowska - Pexels

Tekst: Native

Ne samo božićne boje

Unesite čaroliju Božića u obiteljski dom i odabirom tipičnog spektra boja. Iako mnoge žene ne posežu za crvenom bojom prečesto, božićno vrijeme to izravno traži. Svoju haljinu do koljena, primjerice u krvavo crvenoj nijansi ili svjetlo ljubičastoj, možete osvježiti i sitnim perlama. Nije li to sasvim u redu? Ima li što lakše nego učiniti modnu kombinaciju posebnom s crvenim čarapama?

Još jedna božićna boja je zelena. Posebno smaragd izgleda sofisticirano i elegantno. Nemojte se bojati kombinirati ga sa zemljanim tonovima smeđe boje. Takva svečana kombinacija nije sasvim uobičajena, ali izgleda stvarno sjajno. Možete odabrati i tipičnu zimsku boju – bijelu. Mekani bijeli džemper izgleda sjajno s kožnim tajicama ili suknjom.

Odaberite modne dodatke u zlatnoj boji. Zlatna nedvojbeno pripada Božiću te će i jednostavne i ležerne komade odjeće podići na višu razinu.

Naš savjet za Božić: Lijep, radostan, svečan, pun sjaja i sretnih osmijeha. Ovo je Božić za kojim svatko od nas čezne. Želite nešto novo, ali vas obeshrabruje kupovna cijena? Upotrijebite Urban store kod za popust koji će vam pomoći uštedjeti u popularnoj internetskoj trgovini UrbanStore.

 Igrajte se materijalima

Različite vrste materijala mogu ostaviti svečani dojam. Jedna od njih je nesumnjivo čipka. Mekana crna ili bijela čipkasta bluza, ili top idealan je kompromis između kućne udobnosti i večernjih haljina za društvo.

Zimi se i baršun češće pojavljuje u modi. Haljine raznih krojeva u baršunastoj varijanti imaju pravi božićni štih. Ipak, ne smijete zaboraviti šljokice. Iako se komadići ligature češće vežu uz doček Nove godine, nježnija varijanta učinit će vas zvijezdom čak i ispod božićnog drvca.

I na kraju, pletenina je definitivno jedan od tradicionalnih zimskih materijala. Džemper upotpunite težom ogrlicom, a haljinu izraženijim remenom. U takvim kombinacijama pletivo će izgledati raskošnije i luksuznije.

Naš savjet: Nemoćno gledate u ormar i nedostaje li vam prikladan outfit za Božić? Zavirite na web stranicu online trgovine Aboutyou.hr i pronađite prikladne kombinacije za svaku priliku. About you popusti pomoći će vam da uštedite pri kupnji.

Božić pun smijeha

Ako ste božićno raspoloženje odlučili iskoristiti za sretno opuštanje, prilagodite tome i svoju garderobu. Bilo da imate mlađu djecu, ili se volite upustiti i u malu avanturu za Božić, božićne će vas veste zagrijati i sigurno ćete se zabaviti. Postoje dizajni koji imaju različite 3D aplikacije. I tako, osim tipičnih božićnih boja i motiva, tu su i crveni simboli, poput nosa sobova ili izvezenih svjetlucavih ukrasa na drvcu.

Smiješni božićni dodaci učinit će slični ugođaj. Simpatičan detalji su i naušnice u obliku pahuljica. Možete posegnuti i za čarapama s božićnim uzorkom, ili dodacima za kosu sa sobovima i darovima. Svoju frizuru nadopunit ćete, primjerice, velikom crvenom mašnom, koja će vas u očima vaše djece, ispod božićnog drvca, pretvoriti u princezu iz bajke. (Native)

Članak je također dostupan u tiskanom izdanju magazina Start, koji je u prodaji od 31.07.2021.

PRETPLATITE SE!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.