Nećete vjerovati koju je životinju i u kojoj veličini Kylie Jenner "prišila" na haljinu (FOTO)

Kako netko može odobravati i diviti se ovakvom nečemu, ljutili su se neki korisnici društvenih mreža. Američka kraljica šminke i polusestra reality zvijezde Kim Kardashian, 25-godišnja Kylie Jenner na Paris Fashion Week izazivala je uzdahe.

Nećete vjerovati koju je životinju i u kojoj veličini Kylie Jenner "prišila" na haljinu (FOTO) Kyille Jenner/Instagram
25. 1. 2023

U Parizu, koji se smatra prijestolnicom mode, završava tjedan visoke mode (Paris Fashion Week) na kojem tradicionalno svoje kreacije predstavljaju najveći modni dizajneri. Raskošne proljetno-ljetne kreacije plijene veliku pažnju, a nezapaženo ne prolaze ni posjetitelji modnih revija, među kojima su poznate holivudske glumice, ali i razne zvijezde i starlete novog doba.

Ljepotica i zvijer

Američka kraljica ruževa i polusestra reality zvijezde Kim Kardashian, 25-godišnja Kylie Jenner, rijetko propušta ovako veliki modni događaj. U Pariz je stigla u nedjelju svojim privatnim zrakoplovom i odmah napravila dolazak koji nitko neće zaboraviti. Kylie je za magazin talijanske modne kuće Schiaparelli odjenula usku crnu baršunastu haljinu bez naramenica. Pa to je bila samo osnova za “modni dodatak” u obliku lavlje glave. Dobro ste pročitali, ali ako ste još uvijek u nedoumici, u nastavku pogledajte ovu prilično neobičnu kreaciju Majka dvoje djece svoj je "lavlji" look upotpunila torbom od zmijske kože, a kasnije se na Instagramu zahvalila dizajneru Danielu Rose Berryju za nevjerojatnu ručnu izradu "umjetničke kreacije i jedinstvenog modnog iskustva".
 

Slučajan ili namjeran izbor, pitanje je sad

Zanimljivo, njezin odabir lavljeg looka koincidira s otkrivanjem imena 11-mjesečnog sina kojeg ima s bivšim partnerom, reperom Travisom Scottom. Dječačić se prvotno zvao Wolf, no onda mu je reality zvijezda odlučila promijeniti ime jer je smatrala da ne pristaje dječakovoj osobnosti.
 

Kako je u subotu otkrila na Instagramu, novo ime djeteta je Aire, što znači "lav Božji". Kylie je prvi put objavila i njegovu fotografiju. Prvi snimak koji je podijelila bio je njihov zajednički "selfie", snimljen dok sa sinom u naručju pozira pred ogledalom. Ovako je na njega reagirala djetetova baka, poznata mama Kris Jenner, koja je ispod komentara fotografije napisala: "Volim te, Aire."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.