Najbogatija Indijka ima čak 600 sluga, mlažnjak, 169 luksuznih automobila i dom vrijedan milijardu eura!

Torbu Hermès platila je 350.000 eura. Suprugu je kupila luksuzni Maybach 62, a milijarder muž joj je poklonio mlazni avion vrijedan 60 milijuna eura. 
Luksuz kakav je teško zamisliti, moglo bi se reći. Najbogatija Indijka Nita Ambani živi to kao da je to nešto sasvim normalno. Supruga je najbogatijeg Indijca na svijetu Mukesha Ambanija. Članovi obitelji odmaraju se pod tušem od umjetnog snijega

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NITA AMBANI 🔵 (@nita.ambaniii)

Najbogatija Indijka ima čak 600 sluga, mlažnjak, 169 luksuznih automobila i dom vrijedan milijardu eura! Nita Ambaniii/Instagram
26. 7. 2023

A što radi Mukesh da se kupa u novcu? Vlasnik je najuspješnije tvrtke u Indiji, Reliance Industries. Njegova se imovina procjenjuje na 83 milijarde eura. I naravno bračni par Ambani uživa u svom bogatstvu.

Samo da vidimo što Nita ima, u njezinoj garaži ima čak 169 automobila, a dom u kojem živi sa suprugom vrijedan je milijardu eura.

Da je sve posloženo, očišćeno, skuhano i štošta drugo brine se čak 600 posluge; od čistačica, konobara i fitness instruktora. Jednom je naručila, primjerice, 25.000 zlatnika iz kojih se poslužuju gosti.

Što to ima u rezidenciji Antilia u Mumbaiju da vrijedi milijardu? Ovo je zapravo neboder koji ima 27 katova. Ima kino, toplice, hram, plesnu dvoranu, prostoriju za automobile... Članovi obitelji odmaraju se pod tušem od umjetnog snijega, a štite ih zaštitari koji imaju svoje zasebne stambene jedinice Nita Ambani, učiteljica i dizajner interijera, voli trošiti novac na luksuzne stvari i ima istančan ukus za torbice. Torbu Hermès platila je 350.000 eura. Suprugu je kupila luksuzni Maybach 62, a milijarder joj je poklonio mlazni avion vrijedan 60 milijuna eura. Ova 59-godišnja Indijka najčešće se u javnosti pojavljuje u tradicionalnoj odjeći, no Cartier, Bulgari i Gucci su joj među omiljenim modnim markama. Nita Ambani poznata je i po svom dobrotvornom radu.

Osnovala je školu i bolnicu u Mumbaiju, a par je za pomoć tijekom pandemije izdvojio 68 milijuna eura. Najbogatiji indijski par u braku je 37 godina, a imaju troje djece, dva sina i kćer, koji su odgajani vrlo strogo po rigoroznim pravilima. Nita je inzistirala na tome da su djeca odgajana u skromnim uvjetima, da su tijekom odgoja primala mali džeparac, da su morala koristiti javni gradski prijevoz i da su izlasci bili strogo ograničeni. Nita Ambani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NITA AMBANI 🔵 (@nita.ambaniii)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.