Na vaganje je MMA borkinja došla gotovo gola: kako vam se sviđa nebeska Eva?

Ajde je krivo pogledajte ako smijete! 38-godišnja Poljakinja smislila je zanimljivu “haljinu”. Svatko može nositi što želi. Pa, odlučila je odjenuti... Plahte i ništa više. POGLEDAJTE! Uz sve to i pobijedila je u 20. od 21. borbe koliko ih je do sada imala.

Na vaganje je MMA borkinja došla gotovo gola: kako vam se sviđa nebeska Eva? Instagram/Ewa Brodnicka
9. 6. 2022

Nekadašnja boksačica Eva Brodnicki uspjela je doći do svoje prve pobjede u MMA karijeri. 

No, više pažnje od pobjede Poljakinje privukla je njezina zanimljiva kombinacija odjeće u kojoj je prije borbe došla na službeno vaganje. Eva se na vaganju pojavila gotovo potpuno gola, odjevena samo u plahte koje su je prekrivale intimnim dijelovima.

"Kako ti se sviđa Eva s neba? Bit će to uzbudljiva gala večer", napisala je 38-godišnja Eva na Instagramu, koja je kao profesionalna boksačica ostvarila 20 pobjeda i jedan poraz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ewa Brodnicka (@ewabrodnicka_)

Njezina odjeća nije naišla na pozitivne reakcije publike. Baš kao u kolovozu 2021., kada se pojavila na pozornici u minijaturnom bikiniju prije svog prvog MMA meča.

Izgubila je meč u kolovozu, a posljednji je dobila i tako ostvarila omjer pobjeda i poraza 1:1 u oktagonu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.