Na tavanu kuće u Birminghamu pronađena pjesma Georgea Harrisona i Ringa Starra

U Birminghamu je na tavanu otkrivena dosad nepoznata pjesma koju su snimili članovi The Beatlesa - George Harrison i Ringo Starr 2001. godine. Pjesmu pod nazivom Radge Shaam napisao je novinar Suresh Joshi, koji je Beatlese upoznao s indijskim učiteljem joge Maharishijem Maheshom Yogijem, pisali su iz Muzeja Beatlesa u Liverpoolu.
 

Na tavanu kuće u Birminghamu pronađena pjesma Georgea Harrisona i Ringa Starra Dennis Van Tine AGENCIJA Press Association
14. 11. 2021

Foto: Dennis Van Tine / Press Association 

Kako prenosi guitar.com, pjesmu je na Joshijevom tavanu otkrio prijatelj koji je došao provjeriti je li dobro. Bend je inspiriran guruom kasnih 1960-ih, članovi su također putovali na neko vrijeme k njemu u Indiju. Snimka Harrisona na gitari i Starra na bubnjevima objavljena je u srijedu, objavila je njemačka novinska agencija dpa. Joshi je također rekao za BBC da pjesma "govori o tome da smo svi jedno i da je svijet poput kamenice". “To je nešto čega smo svi bili svjesni tijekom pandemije”, dodao je.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.