Prije 10 godina upoznali su se na našem Krku! Luka Dončić i Anamaria Goltes slave: pogledajte što su napisali na ovaj važan dan

Jedan od najboljih svjetskih košarkaša ne nosi bez razloga broj 77 na leđima. Možda se odgovor krije u samom datumu.
 

Prije 10 godina upoznali su se na našem Krku! Luka Dončić i Anamaria Goltes slave: pogledajte što su napisali na ovaj važan dan Instagram/Anamaria Goltes
7. 7. 2022

Glasine da su Luka Dončić i Anamaria Goltes u lošim odnosima brzo su obišle ​​ne samo Sloveniju, već i cijeli svijet. Puno se pričalo o tome da su još uvijek zajedno samo zbog javnog imidža. Pa su novom objavom začepili usta brojnim sumnjateljima. Njih dvoje objavili su zajedničku fotografiju na svojim društvenim mrežama i dodali mnoštvo emotikona u obliku srca pored imena svog partnera.
 

Navodno su se upoznali prije 10 godina na hrvatskom otoku Krku i tada je počela bajka. Kako piše na fotografiji koju je objavila Anamaria, tada su im se životi promijenili.

Luka je ob srečanju imel 12 let, Anamaria pa eno leto več. Dve sedmici sta Dončićev simbol, saj ju nosi na dresih svojega kluba v ligi NBA in slovenske reprezentance.

Morda je prav datum njunega srečanja vplival na Luka, da se je odločil za zanimivo kombinacijo dveh pravljičnih številk na hrbtu. 

In prav Dončić je tisti, ki s svojimi igrami in podobo na igrišču piše pravljico slovenske košarke. Očitno mu tudi v zasebnem življenju teče vse gladko, za kar je dokaz tudi njuna današnja objava, s katero sta raznežila sledilce in pomirila oboževalce, ki so bili v skrbeh, da sta na bojni nogi. 

https://www.metropolitan.si/sport/kosarka/prikupen-video-doncic-ni-skrival-navdusenja-in-je-kot-otrok-objel-svojega-idola/

Preberite več na Metropolitan.si

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.