Lewis Hamilton poludio u naletu bijesa: "Uopće se ne sjećam što sam rekao"! Gunđao jer nije bio zadovoljan strategijom momčadi

Što je toliko razljutilo sedmerostrukog svjetskog prvaka Formule 1 na Velikoj nagradi Nizozemske?

Lewis Hamilton poludio u naletu bijesa: "Uopće se ne sjećam što sam rekao"! Gunđao jer nije bio zadovoljan strategijom momčadi Lewis Hamilton / Instagram
5. 9. 2022

Lewis Hamilton ispričao se svom timu Mercedes zbog "poludovanja" preko timskog radija na Velikoj nagradi Nizozemske. "Ispričavam se timu, čak se i ne sjećam što sam rekao", rekao je Britanac nakon nedjeljne uzbudljive utrke u Zandvoortu, rekao je Hamilton.

Gunđao jer nije bio zadovoljan strategijom momčadi

Britanac je imao priliku za pobjedu u nedjelju kada je sigurnosno vozilo izašlo na stazu u završnoj fazi utrke. Rivali Max Verstappen, George Russell i Charles Leclerc otišli su u boksove za nove gume, ali Hamilton je ostao u vodstvu. Kada je utrka nastavljena, Verstappen je odmah prestigao Britanca, a Russell i Leclerc su ga slijedili.

Hamilton je tada divlje gunđao o strategiji momčadi, da bi na kraju, novom pobjedom Verstappena, sam zauzeo četvrto mjesto. Pravo da njegov štićenik tada nije bio u boksu.

"Na kraju mu nije pošlo za rukom, ali radije ćemo riskirati pobjedu u utrci nego biti drugi ili treći." Drugi je bio Hamiltonov momčadski kolega Russell ispred Leclerca. Sljedeća utrka sezone bit će Velika nagrada Italije u Monzi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.