Lepa Brena zbog stroge dijete teža od šale: Uz ovaj jelovnik smršala 17 kg za 6 mjeseci

Balkansku mega zvijezdu mnogi su zadirkivali jer ima višak kilograma, no ona je svima zavezala jezike i ispričala svoju priču.

Lepa Brena zbog stroge dijete teža od šale: Uz ovaj jelovnik smršala 17 kg za 6 mjeseci Lepa Brena Instagram
19. 2. 2024

Lepa Brena na početku karijere borila se s viškom kilograma. Kada su je novinari i javnost počeli zafrkavati zbog težine, pjevačica je odlučila smršaviti. Tada je pribjegla rigoroznom jelovniku koji joj je pomogao da u 6 mjeseci smršavi čak 17 kilograma. Od tada pa do danas, kad god dobije kilogram ili dva više, Brena pribjegava ovoj dijeti, kojom se kilogrami tope kao od šale:

1. dan•
Doručak: Müsli od zobene kaše, bademi i svježe voće•
Ručak: Riba na žaru i pirjano povrće.•
Večera: Gusta juha ili veliki tanjur s mladim sirom
 
2. dan •
Doručak: Salata i 2 kuhana jaja. Za salatu je potrebno: 1 šalica kupusa, ½ šalice mrkve, ½ šalice cikle, 1 žlica ulja. Priprema salate: sve sastojke pomiješati i na kraju pokapati s malo ulja.•
Ručak: Tanjur guste juhe od povrća, 200 g pečene ribe, svježe povrće i salata po izboru.•
Večera: Salata. Potrebno vam je: 1 mrkva, 1 krastavac, 1 šalica crvenog kupusa, ½ poriluka, 1 šalica zelene salate, rikula, mladi špinat, 1,5 žlica ulja, ½ žlice limunova soka, 150 g pečene piletine/tunjevine iz konzerve, šalica jogurta Priprema: Sastojke nakon rezanja pomiješajte i uživajte u zdravom međuobroku.
 
3. dan•
Doručak: Omlet s brokulom i sirom.•
Ručak: Tanjur guste juhe od povrća, 150 g bifteka na žaru, salata od svježeg povrća.•
Večera: Mediteranska salata od tune. Potrebno vam je: ¼ zelene salate, 100 g rajčice, ¼ crvenog luka, ½ krastavca, ½ zelene paprike, 20 g feta sira, 20 g maslina, ½ žlice origana, ½ konzerve tunjevine u maslinovom ulju, 15 ml octa/limunovog soka, ½ žlica ulja, 200 ml jogurta Priprema: Pomiješajte tunu, zelenu salatu, rajčicu, crveni luk, krastavac i papriku. Dodajte sir, masline i jogurt. Miksati dalje, dodati sir, masline i zaliti octom ili limunovim sokom.
 
4. dan•
Doručak: omlet i salata.•
Ručak: Tanjur guste juhe, 200 g bijelog mesa na žaru, salata od svježeg povrća.• Večera: Cezar salata.5. dan• Doručak: Muffini s paprikom, gljivama i jajima.• Ručak: Tanjur guste juhe od povrća, 200 g pečene ribe, salata od svježeg povrća.•
Večera: Sezonska vitaminska salata s mesnim kockama.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.