VIDEO: Kad milijarder poželi izložiti Rolls-Royce na 44. katu: nećete vjerovati kako su auto doveli do najvišeg kata

BIZARNO! Kad ti nije dovoljno kupiti auto za običnog smrtnika...
 

VIDEO: Kad milijarder poželi izložiti Rolls-Royce na 44. katu: nećete vjerovati kako su auto doveli do najvišeg kata Instagram
31. 7. 2023

Neki ljudi parkiraju svoje automobile u garažama, a drugi u stanovima. Iz Kine stiže video zbog kojeg se mnogi mogu osjećati loše. Za neke se doista čini da nemaju ograničenja.

Kineski milijarder odlučio je izložiti svoj pola milijuna eura vrijedan Rolls-Royce u svom stanu na vrhu višekatnice u pokrajini Fujian, nekoliko stotina kilometara južno od Šangaja.

Stan spomenutog milijardera nalazi se 170 m iznad zemlje, zbog čega su se radnici morali pošteno namučiti kako bi olupinu dopremili na najviši kat nebodera.Imućni kupac živi na 44. katu, a nije htio parkirati svoj novi Rolls-Royce Ghost na ulici ili u garaži pokraj zgrade, ali na vlastitoj terasi.Iz tvrtke koja se upustila u taj pothvat povjerili su domaćim novinarima kako podizanje automobila teškog čak 2,5 tone nije bilo nimalo lako raditi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚜️Kurdistan Millionare Cars️⚜️ (@kurdistan.millionare.cars)

 
“Trebalo nam je puno izračuna i eksperimenata kako bismo bili sigurni da je sigurno prije nego što smo započeli proces. To je zatim dovršio naš inženjerski odjel", povjerili su iz tvrtke.
 

Ovom prilikom Rolls-Royce je smješten u željezni kavez izrađen po narudžbi, koji je uz tri čelične sajle podignut uz zgradu.

Budući da je riječ o pomno planiranom projektu, tvrtka je uvjerila da sigurnost nikoga od sudionika i prolaznika nije ugrožena tijekom procesa.

Nadamo se da bogati vlasnik nije previše hirovit i da će htjeti ponovno vidjeti svog Ghosta na cesti kao već sljedeći tjedan.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.