Tek razvedeni Kevin Costner u novoj ljubavi s 19 godina mlađom poznatom pjevačicom

Srce mu je navodno zarobila 49-godišnja pjevačica Jewel. Slavni glumac bivšoj supruzi mora mjesečno plaćati 58.581 euro alimentacije za njihovo troje djece,a samo za troškove brakorazvodne parnice platio joj je nevjerojatnih 371.946 eura.

Tek razvedeni Kevin Costner u novoj ljubavi s 19 godina mlađom poznatom pjevačicom Kevin Costner / Instagram
10. 12. 2023

Priča se da je hvaljeni glumac Kevin Costner pronašao novu ljubav samo dva mjeseca nakon razvoda od dugogodišnje supruge. Trebao ga je pronaći kod poznate pjevačice Jewel. Prema TMZ-u, novopečeni par navodno je proveo nekoliko dana zajedno na sanjivim Karibima. Par je navodno zajedno proveo i Dan zahvalnosti.68-godišnja zvijezda Yellowstonea bila je na otoku zbog humanitarne teniske manifestacije Jewel's Inspiring Children.

TMZ je objavio i kako su Costner i 49-godišnja pjevačica zajedno odletjeli na Karibe te su cijeli tjedan uživali u međusobnom društvu u kojem nije nedostajalo ni flerta. Također, kaže se da par stalno posjećuje događanja zajedno, prenosi Daily Mail. Na internetu je također objavljeno nekoliko fotografija Costnera kako nježno grli pjevačicu. Oboje su izgledali vrlo koketno i nasmijano od uha do uha, što dodatno potvrđuje činjenicu da vole provoditi vrijeme zajedno Neki izvori otkrili su spomenutom portalu da se par trudio biti diskretan, no svi su odmah primijetili da se nešto događa Jewel je već spominjala Costnera na svom Instagramu, gdje je napisala da je bio toliko ljubazan tijekom humanitarne akcije da je ove godine mentor djeci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jewel (@jewel)

Teška bitka se vodila u brakorazvodnoj parnici

Costner se ovog listopada razveo od supruge Christine Baumgartner s kojom je bio zajedno dugih 19 godina, baš toliko koliko mu godina ima nova izabranica. Glumac i njegova bivša supruga upali su u višemjesečnu pravnu bitku koja je neočekivano završila kada su mediji objavili da je Baumgartner od Costnera primila više od 371.946 eura samo za plaćanje sudskih troškova.

Sudac je na kraju odlučio da glumac bivšoj supruzi mora mjesečno plaćati 58.581 euro alimentacije za njihovo troje djece. Časopis PageSix kasnije je izvijestio da su Costner i Jewel krajem studenog zajedno otišli na putovanje. Više je nego očito da Costnera zasad ne brine alimentacija jer uživa u novoj i svježoj ljubavi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.