Kuharski majstor podijelio revolucionarni recept: omlet iz snova za samo 45 sekundi (VIDEO)

Britanski kuhar Jamie Oliver zadivio je milijune diljem svijeta svojim najnovijim receptom.

Kuharski majstor podijelio revolucionarni recept: omlet iz snova za samo 45 sekundi (VIDEO) Jamie Oliver / Instgaram
19. 2. 2024

Jamie Oliver smatra se jednim od najpopularnijih kuhara na svijetu. Istina je da su i mnogi njegovi sustanari poprilični, jer u mnogočemu fućka na standarde visoke kuhinje, no njegova opuštenost i jednostavnost jedan su od razloga zašto je toliko omiljen među običnim smrtnicima. Također vas zanima: On je Englez sada je sa svojim obožavateljima podijelio jednostavan recept za "ultimativni omlet" za koji će vam, vjerovali ili ne, trebati samo 45 sekundi. U čemu je trik? Zapravo, nema ga. To je samo brzi postupak, koji ipak donosi vrhunski rezultat. Recept za ukusan omlet zaista je jednostavan. Prvi korak je, naravno, zagrijavanje tave. U videu objavljenom na Facebook stranici Jamieja Olivera, TV kuhar počinje riječima: "To je nešto što moja djeca vole, nešto što ja volim raditi za doručak, ručak, užinu i ponoćnu užinu."

U sljedećem koraku u zdjelu treba razbiti dva jaja i umutiti ih. Za to vrijeme Oliver peče tost i riba sir cheddar u isto vrijeme. Naravno, u tavu treba uliti i malo ulja, a onda... akcija! Jamie Oliver tvrdi da je potrebno pričekati samo nekoliko sekundi da se jaja skuhaju. Omlet pospe sirom i savije tako da oblikom podsjeća na kroasan. A onda - dobar tek!

"Nikada nisam bio toliko oduševljen omletom. Sve do sada! Omlet po Oliverovom receptu stvarno je brz za napraviti i nimalo gumenast", samo je jedan od komentara oduševljenih chefovih pratitelja .

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.