Jahta puna zvijezda plovi Mediteranom i pred Jadranom je: ovako se odmaraju ova holivudska zvijezda i ova košarkaška legenda

Tko im ne bi htio praviti društvo?!

Ima dvije platforme za slijetanje helikoptera i dva masažna bazena, kao i kino na otvorenom i plesnu dvoranu s prekrasnim Steinway klavirom u središtu.

Jahta može primiti do 14 gostiju, o kojima brine čak 28 članova posade, a postiže maksimalnu brzinu od 33 km/h.

Jahta puna zvijezda plovi Mediteranom i pred Jadranom je: ovako se odmaraju ova holivudska zvijezda i ova košarkaška legenda Burgess Yacht
20. 7. 2023

Bogati i slavni rado provode odmor na jahti, jer ih tako čuvaju od bockanja paparazza i nagovaranja ljudi koji bi ih mogli prepoznati na plaži.

Holivudski glumac Samuel L. Jackson već dugi niz godina ljetuje na jahtama u društvu svog dobrog prijatelja, košarkaške legende Earvina "Magica" Johnsona.

 
I dok je prvi nešto suzdržaniji kada je u pitanju dijeljenje fotografija, IG profil bivšeg košarkaša pokazuje da društvu na jahti doista ne nedostaje ništa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Earvin "Magic" Johnson (@magicjohnson)

 
Ljetovanje na jahti postalo je tradicija i za Jacksona i Johnsona, a ove su se godine s društvom i supružnicima ukrcali na jahtu Phoenix 2 vrijednu 125 milijuna dolara.

U prošlosti su već viđeni na brodu, ni manje ni više nego na luksuznim jahtama Solandge i Aquila.

A po čemu je Phoenix poseban? Riječ je o luksuznom plovilu tvrtke Lürssen, koje je izrađeno po narudžbi prema željama poljskog biznismena Jana Kulczyka i dizajnirano kao moderna posveta razdoblju Art Decoa.Jahta je prava plutajuća palača, sa svim luksuzom koji možete zamisliti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Earvin "Magic" Johnson (@magicjohnson)

Ima dvije platforme za slijetanje helikoptera i dva masažna bazena, kao i kino na otvorenom i plesnu dvoranu s prekrasnim Steinway klavirom u središtu.

Kako je objavio Samuel L. Jackson na društvenim mrežama, tu je i potpuno opremljena teretana, te sauna i soba za masažu, gdje su gostima na raspolaganju akupunktura i vakuum terapija.

Jahta može primiti do 14 gostiju, o kojima brine čak 28 članova posade, a postiže maksimalnu brzinu od 33 km/h. Tu je i privatni kuhar za goste koji, u slučaju spomenute dvije zvjezdice, putnike razmazuje grickalicama i azijskom kuhinjom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.