Ova žena mu znači sve od prvog trenutka. Nevjerojatno! George Clooney otkrio zašto se zaljubio u svoju suprugu

Par iz snova. George i Amal Alamuddin Clooney! Dugi niz godina bio je jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, izbjegavajući brak pod svaku cijenu. Kada je upoznao Amal, sve ostalo je postalo povijest.

Ova žena mu znači sve od prvog trenutka. Nevjerojatno! George Clooney otkrio zašto se zaljubio u svoju suprugu Amal Alamuddin Clooney / Instagram
19. 10. 2022

Foto: Amal Alamuddin Clooney/Instagram

61-godišnji George Clooney više je puta rekao da je njihova sudbina zapečaćena nakon prvog susreta. No, glumac nikada nije govorio o detaljima trenutka kada ga je pogodila Kupidova strijela.

Oslali su budni cijelu noć

U jednom od američkih talk showa nedavno je ponovio da se na prvi pogled zaljubio u libanonsko-britansku odvjetnicu za ljudska prava Amal Alammuddin. Bilo je to 2013. godine na večeri u njegovoj talijanskoj vili na jezeru Como, gdje su bili i njegovi roditelji.

Nek prijatelj mu je že pred srečanjem rekel, da se bosta z Amal poročila, Clooney pa ga je označil za 'idiota'.

No, kada su se on i Amal prvi put susreli oči u oči, potpuno ga je osvojila. "Bila je šarmantna i potpuno spontana. Nikada nisam osjetio takvu toplinu kao gledajući je", rekao je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1)

– Ostali smo budni cijelu noć razgovarajući, naše romantične veze iskovane su već u Italiji. Nakon što je otišla, počeli su pisati pisma i kroz njih su se samo još više zavoljeli.

Još uvijek si pišemo pisma

Ubrzo su postali par, a godinu dana kasnije vjenčali su se u Veneciji. Kako se George povjerio voditeljici emisije, on i Amal i dalje pišu jedno drugom pisma: “Ostavljamo ih na jastuku, naravno da su pisana rukom.” Glumčev otac, koji je danas i djed blizanki Elle i Alexandre , rekao je za :"Ova žena mu znači sve gotovo od prvog trenutka. Nevjerojatno."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.