FOTO: Šime Vrsaljko u vezi sa Slovenkom postati će drugi put tata (zajedno su snimili prekrasne trudničke fotografije)

Vatreni i glumica i manekenka Kaja Vidmar da uskoro treba roditi, a fanovi su saznali i spol njezinog drugog djeteta.

FOTO: Šime Vrsaljko u vezi sa Slovenkom postati će drugi put tata (zajedno su snimili prekrasne trudničke fotografije) Instagram/Kaja Vidmar
17. 6. 2023

Glumica i manekenka Kaja Vidmar i njezin partner Šime Vrsaljko čekaju drugo dijete, piše hrvatski časopis Gloria. 26-godišnjakinja je već u šestom mjesecu trudnoće i čekaju dječaka. Par već ima jednogodišnju kćer Viktoriju koja je rođena u travnju 2022. Bivši hrvatski nogometaš iz prethodnog braka ima sina Brunu.

Druga trudnoća bitno je drugačija od prve

"Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je posebna. Koliko god ima umora i slabosti, toliko je i radosti u obitelji. Viktorija i Bruno su posebno sretni. Sve je spremno za našu novu članicu, koja će naslijediti puno od Viktorije, jer razlika između njih neće biti velika. Jedva čekamo da ga zagrlimo", rekla je Kaja Vidmar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Vidmarjeva je igrala u slovenskoj seriji Moji, tvoji, najini, a potom je radila kao model. Prije mnogo godina preselila se u Madrid jer je tamo igrao njezin partner koji je ove godine završio nogometnu karijeru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.