Petar Grašo zabavljao do jutarnjih sati mladenca menadžera Elvisa Bašanovića, njegovu izabranicu Indiru i brojne druge slovenske goste u Savudrijskoj vali

Raskošno vjenčanje poznatog Slovenca: mladencima zapjevala poznata hrvatska pjevačica (došao i Benjamin Šeško).

 
Mladenka i mladoženja zauvijek će pamtiti ovaj dan u savudrijskom restoranu "Petram".

Petar Grašo zabavljao do jutarnjih sati mladenca menadžera Elvisa Bašanovića, njegovu izabranicu Indiru i brojne druge slovenske goste u Savudrijskoj vali Instagram/pro_transfer_agency
9. 7. 2024

Elvis Bašanović, slovenski nogometni agent iz Kopra, koji pod svojim okriljem ima i našeg Benjamina Šeška, oženio je svoju odabranicu Indiru. Raskošna svadbena proslava održana je u novom resortu Petram u Savudriji. Mladenka Indira nosila je raskošnu dugu haljinu, a gornji dio haljine elegantno je upotpunio steznik. Izgled je upotpunila vjenčanom tijarom. Mladoženja je odabrao muško bijelo odijelo, a elegantan look upotpunio je leptir mašnom.

Vjenčanje su organizirali Luka Simšič i Benjamin Kračun čije ime možete pronaći na Instagramu lukabenweddings. Raskošna dekoracija bijelog cvijeća - ruža, božura i hortenzija doista je oduzimala dah, a taj završni štih dao je i vjenčani luk. Društvenim mrežama brzo su obišle ​​snimke sa svadbenog slavlja, a na svadbi im je i zapjevao Petar Grašo.

Svadbeno slavlje zaokružila je spektakularna svadbena torta na više katova koja je bila pravi vizualni i kulinarski užitak. Torta je bila pravo remek djelo. Prvo mladenčevo rezanje torte bio je poseban trenutak koji je označio početak prekrasnog zajedničkog života. Prvi presjek također je bio popraćen vatrometom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka and Ben wedding planning (@lukabenweddings)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.