Drama u studiju: Voditeljica kolabirala na snimanju, gledatelji u potpunom šoku (VIDEO)

To se dogodilo samo nekoliko trenutaka nakon što je uključila program za prognozu vremena.

Drama u studiju: Voditeljica kolabirala na snimanju, gledatelji u potpunom šoku (VIDEO) Twitter/R A W S A L E R T S/posnetek zaslona
21. 3. 2023

Meteorologinja CBS-a LA Alissa Carlson Schwartz kolabirala je tijekom gostovanja uživo u jutarnjoj emisiji. Isprva se činilo da se još smiješi, a onda se lagano zanjihala i rukama oslonila na stol. Samo nekoliko trenutaka kasnije zamalo je udarila glavom o pult i mlohavo pala. Iz drugog studija u programu se čuo glas jedne od voditeljica, koja ju je prethodno najavila: "Ne opet." Njezini kolege brzo su dojurili na lice mjesta, a mreža je emisiju prekinula reklamnom pauzom.

"Našoj kolegici Alissi Carlson Scwartz pozlilo je tijekom emitiranja vijesti, želimo zahvaliti njezinim kolegama koji su odmah poduzeli mjere i pozvali hitnu pomoć", stoji u poruci televizijske kuće. Nastavili su pisati da se trenutno oporavlja u bolnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alissa Carlson Schwartz (@schwartz.alissa)

Na društvenim mrežama oglasila se i Carlson Schwartz, koja je napisala kako je s njom srećom sve u redu. Kako javlja TMZ, meteorologinja je već doživjela sličnu epizodu 2014. kada je povratila na setu, a kasnije joj je dijagnosticiran otkazivanje srčanog zaliska.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.