Cristianu Ronaldu pukao film, dosta mu je! Upravo će izbaciti Georginu iz svog života

Hoće li se jedan od najutjecajnijih i najpopularnijih parova na svijetu razići? Georgina samo troši i troši i troši. 

Cristianu Ronaldu pukao film, dosta mu je! Upravo će izbaciti Georginu iz svog života Instagram/Georgina Rodriguez
25. 4. 2023

Sve u životu Cristiana Ronalda i sprema li doista drastičnu promjenu? Ako je vjerovati teoriji portugalske televizije CMTV, nogometaš Al Nassra iz Saudijske Arabije sada će prekinuti ljubavnu vezu sa svojom dragom Georginom Rodriguez.

Zajedno su punih sedam godina

Nogometaš i online influencerica, koja je nekoć prodavala odjeću u dućanu prestižne marke Gucci u Madridu, zajedno su sedam godina. No, u posljednje vrijeme njihov je odnos dosta zaoštren, a navodno je zbog njezinih životnih navika, odnosno poroka Ronaldu napokon pukao film.

"To govorim već mjesecima. Ne ide im dobro i vjerojatno će prekinuti. Realnost je da je Ronaldo umoran od Georgine. To je realnost. Još uvijek kažem da braka neće biti. Oni su samo zajedno iz ekonomskih razloga", uvjeren je novinar Daniel Nascimento.

Stavlja se na piadestal, a teško da je to zaslužila

Psiholog Quintino Aries pak je otkrio teoriju da se Ronaldo zbog Georgine sve više udaljava od majke Dolores Aveiro i obitelji, a to mu očito ipak nije dobro. Nascimento je dodao: "Ronaldo nije sretan. Georgina provodi dane u trgovačkom centru u Rijadu i to je jedan od razloga zašto se Cristiano ne smije. Georgina samo troši i troši i troši. I što je najgore, ona misli da je do Cristiana razini. Ona sam sebe diže na pijedestal i to mu se nimalo ne sviđa."
 

Filipa Castro, Ronaldova dobra prijateljica, medijima je ispričala posve drugačiju priču: "Mogu potvrditi iz 100% pouzdanog izvora da im ide jako dobro kao i uvijek. To su samo priče, tračevi koje izmišljaju ljudi koji ne podnose Georginu."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.