VIDEO: Messijev sin razljutio navijače na tribinama, majka umalo propala u zemlju od srama

Je li razmažen ili samo neustrašiv? Zbog tog poteza majka ga je pošteno izgrdila. Mali Messi ispljuvkom žvakače gume iz lože gađao argentinske navijače, a reakcije navijača na društvenim mrežama ru razarajuće. Čin sina slavnog nogometaša Matea i ovako su opisali:

- “Messi toliko trenira da nema vremena odgajati djecu”

-

VIDEO: Messijev sin razljutio navijače na tribinama, majka umalo propala u zemlju od srama Twitter/Barça Worldwide/LaRomi/posnetek zaslona/fotomontaža
12. 12. 2022

Jedan od sinova slavnog nogometaša Lionela Messija napravio je scenu koju će argentinski navijači i njegovi roditelji teško zaboraviti.

Potpora obitelji

Kapetan argentinske reprezentacije, kao i mnogi nogometaši na Svjetskom prvenstvu u Kataru, imao je podršku obitelji na tribinama, a najvatreniji navijači bili su njegova supruga Antonella Roccuzzo i njihova tri sina. Iz VIP lože navijali su za Messija i njegove kolege.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Lijepa Roccuzzova dobila je veliku pažnju i mnoštvo komplimenata kada se na stadionu pojavila u ljubičastom dresu sa suprugovim imenom i brojem, prenosi srpski portal Glossy.

Neodgojen sin?

U međuvremenu, brojni obožavatelji nemaju baš riječi hvale za njenog sina Matea. Dječak je uhvaćen kako vadi žvakaću gumu iz usta i njome gađa argentinske navijače koji su sjedili ispod lože. Njegova majka primijetila je što namjerava učiniti i zaustavila ga na trenutak, no on je na kraju žvakaću gumu bacio u publika u svakom slučaju.

 
Messijeva supruga nije mogla sakriti koliko joj je neugodno, a reakcije na internetu su brutalne. “Messi toliko trenira da nema vremena odgajati djecu”, samo je jedan od komentara na društvenim mrežam

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.