Je li ubojica koja je podmuklo ubila majku četvero djece kriva za još jedan nestanak? Pojavile su se nove glasine

Na području gdje je osumnjičenica živjela, Simona Meglič se gubi nekoliko godina. Sada se doznalo da se navodno poznaju.

Je li ubojica koja je podmuklo ubila majku četvero djece kriva za još jedan nestanak? Pojavile su se nove glasine Policija.si
18. 4. 2024

Slovenija je još uvijek u šoku nakon nedavnog okrutnog ubojstva mlade majke četvero djece u Štajerskoj, koje su počinili njezin suprug i njegova ljubavnica, počinivši to djelo kuhinjskim nožem. No sada su se među ljudima počele širiti glasine da bi upravo ova mogla biti odgovorna za nestanak još jedne nestale žene, kojoj se svaki trag izgubio prije gotovo četiri godine.
 

Simono traže već nekoliko godina

Simona Meglič nestala 10. prosinca 2020. kada je otišla u šetnju. 43-godišnjaka je posljednji put vidio susjed u šetnji. Unatoč intenzivnoj potrazi za njom, svi su pokušaji nažalost bili bezuspješni, a njezina rodbina do danas nije saznala što se s njom dogodilo, piše Ptujinfo kako bi nestanak Megličeve mogao biti povezan s ubojicom koji je podmuklo ubio 33-godišnju majku. od četvero djece. Osumnjičenica za ubojstvo navodno je poznavala nestalu ženu, a nakon njezina nestanka čak je nekim ljudima rekla da bi je mogli pronaći u obližnjem Trojiškom jezeru, navode spomenuti mediji.

Policija informacije istražujeje

Prema saznanjima do kojih su došli, policija je u vezi s tim već trebala posjetiti Megličeve roditelje, a trebala je obaviti i nekoliko razgovora s drugim osobama koje bi im mogle otkriti bilo kakve nove informacije o povezanosti osumnjičenog i nestalih internetskim medijima, koji su objavili priču, obratili su se i policiji, gdje im je rečeno da još nije utvrđena veza između osumnjičenog i nestalih osoba na njihovom području. "Aktivnosti na pronalasku nestale Simone Meglič još uvijek traju. Policija i dalje provjerava svaku informaciju koja bi mogla pomoći njenom pronalaženju, te nastavljamo s prikupljanjem obavijesti i drugim aktivnostima", rekli su o njezinom nestanku. trebaju prijaviti policiji na anonimni broj telefona 080 1200 ili na broj 113.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.