U Stožeru sjede licemjeri i kukavice, liječnici se bore i drže mjera a političari slave izbore, organiziraju partije, dopuštaju mise, a sad i Kolonu sjećanja

Liječnici napali Plenkovića i Stožer zbog Kolone sjećanja: Odluka je licemjerna i kukavička, piše  Teleskop.hr  https://teleskop.hr/56574-2 

Odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite, kojom je preko ukidanja zabrane okupljanja radi obilježavanja blagdana, omogućeno neograničeno okupljanje u Koloni sjećanja u Vukovaru, izazvala je prilično oštru reakciju Hrvatske udruge bolničkih liječnika.


“Obilježavanje Dana sjećanja kršenjem protuepidemijskih mjera prlja sjećanje na žrtvu branitelja Vukovara i svih ostalih hrvatskih gradova i predstavlja čin licemjerja i kukavičluka. Sve ono što branitelji nisu bili.

Obilježavanje sjećanja na njihovu hrabrost i žrtve zaslužuje isto takav čin – čin hrabrosti da se prizna da nam je epidemija izmakla kontroli i čin žrtve da sve napravimo da epidemiju zauzdamo pridržavanjem istih mjera koje vrijede za sve nas, u svim životnim situacijama.

Mi zdravstveni djelatnici obilježit ćemo ga na svoj način – na svojim radnim mjestima – na prvim linijama obrane od epidemije čuvajući svaki život kao da je naš najbliži- isto kako su i oni nekad čuvali nas. Hvala im do vječnosti!”, stoji u objavi HUBOL-a na Facebooku.

Ova objava HUBOL-a je zapravo napad na Vladu jer Stožer nikada ne bi donio ovakvu odluku bez Plenkovićeve političke potpore.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

U Stožeru sjede licemjeri i kukavice, liječnici se bore i drže mjera a političari slave izbore, organiziraju partije, dopuštaju mise, a sad i Kolonu sjećanja Emica Elvedji/PIXSELL
10. 11. 2020

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.