Tony Cetinski otišao na estetski zahvat: primjećujete li razliku? Opet ima kosu, poput Hamiltona, Beckhama, Elton Johna... i iznimno je sretan

Popularna zvijezda i sjajan pjevač bio je očito nezadovoljan svojim izgledom pa se za pomoć obratio stručnjacima za ljepotu. Pogledajte ovu izrazitu promjenu!

Elton John, glumac Matthew McConaughey, bivši nogometaš David Beckham, šampion Formule 1 Lewis Hamilton..., samo su neki od muškaraca koji su odlučili vratiti kosu. Eto, isto je odlučio i naš sjajni zabavljač i umjetnik Tony Cetinski.

Tony Cetinski otišao na estetski zahvat: primjećujete li razliku?  Opet ima kosu, poput Hamiltona, Beckhama, Elton Johna... i iznimno je sretan Instagram Tony Cetinski/fotomontaža
13. 8. 2022

Krajem prošle godine 53-godišnji Tony Cetinski otkrio je da je otišao na estetski zahvat. Za hrvatske medije izjavio je kako je iznimno zadovoljan rezultatom, a na fotografijama koje odnedavno objavljuje na društvenoj mreži Instagram vidi se da je sada odlučio imati nešto dužu frizuru nego što je nosio posljednjih godina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

"Dugo sam žarko želio presaditi kosu. Sretan sam što zbog toga nisam morao putovati iz Hrvatske, jer je liječnica i stručnjakinja za kosu Ana Maletić zaista najbolja na tom polju. Iskreno se radujem rezultatima”, napisao je popularni pjevač prije nekog vremena na Instagramu, poroča portal N1.

Oduševljen rezultatom

Hrvatski pjevač, koji je na početku karijere imao dugu, kovrčavu kosu koju je pažljivo njegovao, bio je impresioniran krajnjim rezultatom, kosa mu je sada opet gušća. U prošlosti su se na ovaj zahvat odlučivale i druge strane zvijezde koje su otvoreno progovorile o tome - među njima pjevač Elton John, glumac Matthew McConaughey i bivši nogometaš David Beckham, podsjeća N1.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.