Godinu dana nakon smrti sina, Matejev otac objavio je srceparajuću fotografiju: "Zajedno smo..." (FOTO)

Otišao je tako mlad. Prerano... 'Zajedno smo'. Bio je to nestanak koji je mjesecima progonio misli mnogih diljem bivše države. Tada je postalo jasno da je Matej zauvijek otišao...

Godinu dana nakon smrti sina, Matejev otac objavio je srceparajuću fotografiju: "Zajedno smo..." (FOTO) N1 BiH
14. 12. 2022

Prošle godine u ovo doba godine dogodila se tragedija koja je potresla mnoge. Tijekom tuluma s prijateljima u Beogradu Matej Periš nestao je nepoznato kamo. Dječak iz Splita krenuo se s društvom zabavljati u srpsku prijestolnicu kada je iznenada usred noći nestao u mrkloj noći. Prolazili su tjedni, a od Mateja ni duha ni sluha. Teorije zavjere nastavile su se nizati jedna za drugom, a 18. svibnja sve sumnje su otklonjene. Iz Dunava izvučeno tijelo 27-godišnjeg Mateja... Preminuo je od utapanja.

Bilo je nekada na nogometnoj utakmici ...

Matejeva obitelj do kraja je vjerovala da je s njim sve u redu. Da je jednostavno nestao, ali će se prije ili kasnije vratiti. Ali Matthew je zauvijek otišao. Nema sumnje da nedostaje njegovim najmilijima. Otišao je tako mlad. Prerano...

I Matejev otac Nenad Periš prisjetio se pokojnog sina emotivnom objavom na Facebooku tijekom nogometne utakmice Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Argentine. Matej je obožavao nogomet, a njegov otac je s javnošću podijelio fotografiju njega i sina na jednoj od utakmica Vatrenih. Odjeveni su u hrvatske dresove... 'Zajedno smo', napisao je još uvijek ožalošćeni otac nesretno stradalog Mateja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.