Hrvatskoj se smiješi brončana medalja i 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu? Marokanci su u velikim problemima

"Utakmica s Francuzima bila je ubitačana za nas! Izgubili smo puno igrača koji su dali sve od sebe. Imamo dosta ozlijeđenih igrača," rekao je marokanski trener Walid Regragui.

Hrvatskoj se smiješi brončana medalja i 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu? Marokanci su u velikim problemima fifaworldcup / instagram
16. 12. 2022

Nogometna reprezentacija Maroka, koja se u subotu sučeljava s Hrvatskom u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, možda će morati bez Noussaira Mazraouija iz Bayerna. Branič je doživio "mali udarac" u polufinalu protiv Francuske (0:2), rekao je izbornik Walid Regragui.

Kapetan Romain Saiss je također ozlijeđen i propustit će subotnju utakmicu u 16 sati. "Izgubili smo puno igrača koji su dali sve od sebe. Imamo dosta ozlijeđenih igrača, ali svi i dalje žele igrati u ovoj utakmici. No, nećemo riskirati", rekao je Regragui.

Podsjetimo ...

Nogometna reprezentacija Francuske pobijedila je u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru u Al Korou Maroko 2:0 (1:0) i drugi put zaredom plasirala se u finale. Tamo će u nedjelju od 16 sati u Lusailu odmjeriti snage s Argentinom koja je u utorak eliminirala Hrvatsku 3:0. Utakmica između Hrvatske i Maroka igra se u subotu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.