Rubljov došao zaražen u Australiju i igra protiv Čilića - Đoković bio zdrav i prognali ga

Novi SKANDAL u Australiji. Posve neočkivano priznanje 5. reketa svijeta: - " Stigao sam ZARAŽEN U MELBOURN i niko me ne testira", šokirao je svijet Andrej Rubljov koji će u trećem kolu igrati meč protiv našeg Čilića

Đoković je izgnan iz Australije, a bio je zdrav. Za Australce je bio prijetnja po javno zdravlje, a vijest da je Andrej Rubljov zaražen stigao u Melbourn, kao i da ga do sada nitko nije testirao otvara Pandorimu kutiju. Što sada?

Rubljov došao zaražen u Australiju i igra protiv Čilića - Đoković bio zdrav i prognali ga Sanjin Strukic/PIXSELL
20. 1. 2022

Andrej Rubljov se zarazio koronom na egzibiciji u Abu Dabiju, kao i većina tenisača koji su tamo igrali.

- Mene ne testiraju, jer sam tek prebolio virus. Kada sam sletio u Australiju još sam bio pozitivan, ali nivo kovid SS, kako se to zove, neću lagati, bio je vrlo nizak i nije bio navodno opasan. Bilo mi je dozvoljeno da uđem u zemlju. Osim toga, proveo sam više od 10 dana u karanteni - rekao je Rubljov. U treće kolo Australijan Opena plasirao se nakon što je bio bolji od Litvanca Richardasa Berankisa, rezultatom 6:4, 6:2, 6:0.

On se plasirao u 3. kolo pobjedivši Litvanca Berankisa sa 6:4, 6:2, 6:0. Sljedeći mu je protivnik Hrvat Marin Čilić.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.