Poduzetnik iz Markuševca svojim sumještanima, čije su kuće porušene i koji su u nevolji nudi besplatne gablece

Petar Pavlić, vlasnik ketering tvrtke iz Markuševca javno se obratio svojim sumještanima, posebice onima iz Šimumčevca:
Ako niste u mogućnosti imati topli obrok ili ako znate nekoga od starijih susjeda tko se ne koristi društvenom mrežom, ako su vam kuće neupotrebljive, ili ste ostali bez struje, javite nam se kako bismo napravili popis i dostavili gablec na adresu. Možemo dostaviti do 30 gableca BESPLATNO svaki dan od 12.30-14.00h.

Naša kuhinja i sva dostavna vozila su profesionalno i redovito dezinficirani, svi naši zaposlenici se strogo drže propisanih mjera opreza.

Također molim sve ugostitelje ovih krajeva koji su u mogućnosti donirati i dostaviti hranu da nam se jave kako bismo im proslijedili popis potrebitih. Ako i nemate dostavu mi ćemo preuzeti hranu i dostaviti u vaše ime.

Catering Fluvius
Petar 01 46 48 084

Molimo Vas da nazovete na navedeni broj, da ne šaljete preko poruka (jer ne stignemo pratiti) i molimo Vas da ne objavljujete javno adrese potrebitih ispod postova zbog njihovih sigurnosti.

Poduzetnik iz Markuševca svojim sumještanima, čije su kuće porušene i koji su u nevolji nudi besplatne gablece Petar Pavlić/Facebook
26. 3. 2020

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.