S Francuzima ponovo u finalu! Moguće, sve smo bliže tome, Brazilci su sljedeći na redu!

U Kataru tražimo osvetu za 2006. kad smo bili ravnopravni Brazilu, no izgubili "nesretnim" golom Kake u Berlinu. Svjetski viceprvaci suočili su se s najvećom senzacijom ovog prvenstva koji su skinuli skalp i Nijemcima i Španjolcima. Bilo je napeto do zadnje minute.

S Francuzima ponovo u finalu! Moguće, sve smo bliže tome, Brazilci su sljedeći na redu! Twiter/@EURO2024
5. 12. 2022

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što je u osmini finala u Al Vakri nakon jedanaesteraca svladala Japan rezultatom 4:2 (0:1, 1:1, 1:1). vodili su u prvom poluvremenu golom Daizena Maede, a Hrvati su izjednačili početkom drugog dijela kada je bio uspješan Ivan Perišić.
 

Uslijedili su prvi produžeci u Kataru, a potom i prva odluka jedanaesteraca. Neprikosnoveni junak njih bio je hrvatski vratar Domnik Livaković koji je obranio tri japanska udarca s bijele točke.
 

S Brazilom u četrtfinalu. Karioke satrle Koreance

Hrvati, koji brane drugo mjesto s prošlog Svjetskog prvenstva, u petak će u četvrtfinalu igrati protiv Brazila koji je deklasirao Koreju. U prvih 45 minuta već su im "uvalili" četiri komada. U utorak su posljednje utakmice osmine finala, u 16 sati u Al Rajanu igraju Maroko i Španjolska, a u 20 sati u Lusailu Portugal i Švicarska. već su poznati parovi četvrtfinala, a to su Nizozemska - Argentina i Francuska - Engleska.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.