VIDEO: Želite zaraditi 100.000 "sa autom"? Ovaj vam influencer nudi toliko toga ako pronađete...

Želite li staviti 100 tisuća dolara na račun bez po muke?! Potražite među polovnjacima Lamborghini s ručnim mjenjačem, koji su rijetki, i na dobrom ste putu da zaradite.
 

VIDEO: Želite zaraditi 100.000 "sa autom"? Ovaj vam influencer nudi toliko toga ako pronađete... Lamborghini
5. 1. 2023

Napisala: Nika Arskovski

Možda ime Ed Bolian zvuči poznato? Ako niste, ovog online influencera i osnivača VINwikija, aplikacije posvećene otkrivanju i dokumentiranju priča o rijetkim automobilima, pobliže ćete upoznati u sljedećim retcima. Bolian je veliki zaljubljenik u egzotične automobile i jedan od njegovih snova automobila je nevjerojatno rijedak Lamborghini Murcielago LP670 SV s ručnim mjenjačem. Kako je nedavno otkrio, navodno postoje dva do sada nepoznata primjerka spomenutog vozila te je odlučio kupiti jedan, no sve je samo ne jednostavno pa je zamolio pratitelje za pomoć.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Bolian (@edbolian)

Za svaku korisnu informaciju na temelju koje bi mogao doći do vlasništva nad jednim od tri primjerka vozila nudi čak 100.000 dolara. Sve što trebate učiniti je krenuti u potragu za slavnim Lamborghinijima koji će, s obzirom na njihovu kolekcionarsku vrijednost, sigurno biti u rukama bogatih kolekcionara. Ako ste voljni rastati se od njih, to je nešto drugo.

A što Lamborghini Murcielago LP670 SV s ručnim mjenjačem čini tako posebnim?

Rijetka zvijer jedna je od onih s atmosferskim V12 motorom, koje talijanski proizvođač automobila postupno izbacuje iz upotrebe, a otkako su iznenadili ovom viješću, potražnja za poznatim modelima sa spomenutim motorom znatno je porasla. Osim toga, ručni mjenjači su rijetkost u superautomobilima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.