Povratak otpisanog, ili sjećate li se autoradija s kazetofonom?

Stiže reinkarnirani autoradio po cijeni od 499 eura! U Blaupunktu su obnovili kultni auto radio Frankfurt iz 1992. godine, zamijenivši kasetofon s tri audio sučelja

Povratak otpisanog, ili sjećate li se autoradija s kazetofonom? Blaupunkt
24. 10. 2022

 

Prošlo je trideset godina otkako je Blaupunkt predstavio auto radio "Frankfurt", koji je u to doba bio jedan od najpopularnijih dijelova opreme za automobile. Bilo je to razdoblje kada su zvučnici još puštali glazbu snimljenu na kazetama, no sada je nekada eminentni proizvođač akustike pripremio novu verziju klasika koja će se svidjeti i nostalgičarima i "digitalnoj" generaciji.

Novi Blaupunkt Frankfurt RCM 82 DAB s ažuriranim funkcijama uz zadržavanje starog koncepta dizajna dolazi s novom tehnologijom. Pretinac za kasetu s poklopcem sada ima USB i AUX priključke i utor za mikro SD memorijsku karticu. Osim toga, reinkarnirani autoradio ima i hands-free vezu s telefonom, različite tonove boja za osvjetljenje tipki i dvoredni zaslon.
 

Osim primanja signala iz FM, AM i digitalnih DAB i DAB+ frekvencijskih područja, radio također ima prioritizaciju prometnih informacija i funkciju automatskog pamćenja postaja. Za zvuk se brinu razne postavke, četverokanalno pretpojačalo s izlazom za subwoofer i četiri puta većom izlaznom snagom od 50 vata. U Njemačkoj novi Frankfurt RCM 82 DAB stoji 499 eura.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.