Ovo je potpuno novi Austral Renault koji već vozi europskim cestama

Australi već vozi europskim cestama i uskoro će biti skinute s njega maskirne naljepnice. U Renaultu još uvijek testiraju najnovije detalje, postavke i provjeravaju pouzdanost. Renaultovci su pod folijom provezli 600.000 kilometara kroz Francusku, Španjolsku, Njemačku i Rumunjsku.

Ovo je potpuno novi Austral Renault koji već vozi europskim cestama Renault
7. 1. 2022

Austral je Renaultov nadolazeći kompaktni SUV koji će zamijeniti Kadjar. Dakle, Francuzi žele novi početak u ovoj klasi, pa novo ime dolazi i sa svježim dizajnom, koji očito prati novi Megane E-tech. Pokazali su nam Australiju, omotanu maskirnom folijom, ovoga puta skupljajući probne kilometre na europskim cestama – vozili su 600.000 kilometara kroz Francusku, Španjolsku, Njemačku i Rumunjsku. Na zatvorenoj stazi prijeći će se još 1,4 milijuna kilometara. Renault se naziva "potvrdnim vožnjama" za takve završne testove prije nego što automobil bude lansiran na tržište.

Nova platforma z elektrificiranimi pogonskimi sklopi

Australa je izgrađen na novoj verziji platforme CMF-CD3, a pokretat će ga elektrificirani benzinski agregati snage do 200 KS. Između ostalog, novi E-TECH je blagi hibrid s 1,3-litrenim motorom i električnim sustavom od 12 V te 1,2-litrenim motorom s električnim sustavom od 48 V.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.