Stiže Insignia za off road s pogonom 4x4 a svjetska premijera bit će u rujnu u Frankfurtu

Insignia Country Tourer, još je jedna od prinova limuzine iz Russelsheima. Nakon Insignia Grand Sporta i Insignia Sports Tourera stiže i robusnija karavanska izvedenica spremna i za izazove makadama s 4x4 pogonom

3. 4. 2017

Samo mjesec dana po predstavljanju Insignia Grand Sporta i Insignia Sports Tourera, limuzine i karavana iz Russelsheima, stiže još robusnija izvedenica.  Geneva je bila prizorište za svjetsku premijeru Opelove uzdanice u C segmentu, ljutog rivala Passata i Mondea, a da tu nije kraj pobrinuli su se dečki iz Hessena predstavivši, za sada smo virtulano i Insignia Country Tourer. Bit će to još jedna karika u sklapanju zaokružene cjeline s kojom u Opelu u takozvanom oktanskom blitz kriegu žele pomuti računa starim suparnicima. Itekako dobrodošlo, jer Insignija je i u nas godinama bila broj jedan u svom segmentu. Insignia Country Tourer je zamišljena kao avanturistički automobil s pogonom na sve kotače i sposobnošću off-road vožnje. Moći će ju se naručiti od lipnja, a bit će premijerno predstavljena na Frankfurtskom sajmu automobila (IAA, od 14. do 24. rujna).

 

·         Za avanturiste: sportska Insignia s vrha ponude robusnog izgleda i s premium kvalitetama

·         Za sve terene: pogon na sve kotače s vektoriranjem okretnog momenta, 20 mm više podvozje

·         Za sve gladne performansi: ponuda moćnih motora koji jamče užitak u vožnji

·         Za najzahtjevnije: izvanredne tehnologije, nove usluge Opel OnStar

·         Za sve ukuse: Opel Exclusive nudi neograničen izbor boja

·         Za IAA: svjetska premijera u Frankfurtu ovog rujna, a brzo nakon toga i u prodajnim salonima

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.