Punih 12 godina bio je funkcionalan i neugledan, a sad je "Katica za sve" i lijepa, učinkovita, simpatična...

Express stiže iz Maroka, Kangoo iz Francuske! Novi Kangoo i putnički Kangoo bit će dostupni i u električnoj izvedbi. Novi putnički Renault EXPRESS uistinu je svestrano vozilo s pet pravih sjedala i izdašnim utovarnim kapacitetom

Punih 12 godina bio je funkcionalan i neugledan, a sad je "Katica za sve" i lijepa, učinkovita, simpatična... Renault
13. 11. 2020

Nakon više od dvanaest godina, Renault će na proljeće početi prodavati posve novu generaciju putničkog i teretnog Kangooa. Novitet se izdvoja od konkurencije dinamičnijom vanjštinom, koju odlikuje temeljito redizajniran prednji kraj. Kromiranim dodacima dizajneri su željeli postići malo prestižniji izgled. Nova unutrašnjost ima vodoravnu kontrolnu ploču s puno prostora za odlaganje, a sjedala su također potpuno redizajnirana. sjedala koja pružaju bolju udobnost i trajnija su.

Kangoo će olakšati korisnicima pristup s dva inovativna rješenja. Jednostavni bočni pristup omogućuje jednostavan pristup teretu bez obzira na ograničenja parkirnog mjesta. Uklanjanjem srednjeg stupa stvara se bočni otvor dimenzija 1,42 metra ili dvostruko više nego u prethodnom modelu.

Easy Inside Gallery naziva se sklopivim prtljažnikom, koji omogućuje prijevoz dugih i većih predmeta, koji mogu doseći iznad glave putnika, bez ograničavanja upotrebljivosti donjeg dijela teretnog prostora.

Novi Kangoo donosi novi multimedijski uređaj i sustave za pomoć u vožnji, uključujući digitalno unutarnje retrovizor. Ovaj novi sustav pruža bolju vidljivost iza vozila, posebno u izvedbama s zatvorenim teretom. Ostali dodaci uključuju sustav kontrole ljuljanja prikolice i aktivni sustav pomoći u kočenju u nuždi. Novost će biti dostupna u dvije dužine, s ručnim ili automatskim mjenjačem, dizelskim, benzinskim ili električnim motorom.

 
Korisna zapremina njegovog teretnog prostora iznosi od 3,3 do 3,9 m3 u standardnoj verziji i od 4,2 do 4,9 m³ u dužoj verziji. U putničkoj verziji, novi Kangoo bit će prostrano višenamjensko obiteljsko vozilo s pet sjedala i fleksibilnom unutrašnjošću.

Proizvodnja će se odvijati u Renaultovoj tvornici Maubeuge u Francuskoj. Bit će u prodaji u Europi i na međunarodnim tržištima. Cijene i ostali detalji za slovensko tržište bit će poznati na proljeće sljedeće godine. Renault Kangoo i Renault Express, u putničkim i gospodarskim izvedbama koje će se na tržištu pojaviti na proljeće sljedeće godine. Osim što imaju neznatno drukčija imena na različitim tržištima (furgon, van ili samo Kangoo odn. Express) također neće sve izvedbe biti dostupne na svim tržištima pa tako ni našem.

Novi Renault Express praktičan je i učinkovit furgon namijenjen mladim poduzetnicima i vlasnicima malih flota koji traže pristupačno vozilo prilagođeno njihovim osnovnim potrebama.

Renault Express odlikuje se prepoznatljivim Renaultovim dizajnom u kojem se prepliću robusnost i suvremenost. Dojam kvalitete i udobnosti u obnovljenoj unutrašnjosti dodatno je naglašen ojačanim sjedalima. Posebna je pozornost posvećena prostoru za odlaganje i ergonomičnosti pa se Renault Express može pohvaliti najvećim obujmom pretinaca za odlaganje u klasi (48 l) i utovarnim kapacitetom od 3,3 do 3,7 m³.

 

Novi Renault Express opremljen je multimedijskim sustavom EASY LINK i sustavima za pomoć u vožnji kao što su sustav za pomoć pri vožnji unatrag, nadzor mrtvog kuta, prednji i stražnji parkirni senzori i, dakako, širokokutni retrovizor.

 Novi putnički Renault Express okretan je i ekonomičan kombi s pet pravih sjedala i izdašnim utovarnim kapacitetom. Konstruiran je da ispuni profesionalne i privatne potrebe poduzetnika, kao i potrebe obrtnika i trgovaca.
Novi Express u putničkoj i gospodarskoj proizvodit će se u Renaultovoj tvornici u Tangeru u Maroku

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.