Hyundai postaje višegodišnji globalni automobilski partner nogometnog kluba Hertha iz Berlina

Hyundai je nakon nedavnih potpisivanja sponzorskih ugovora s engleskim i španjolskim nogometnim velikanima Chelseaom i Atletico Madridom, sklopio globalno automobilsko partnerstvo s još jednim slavnim klubom - njemačkim prvoligašem Herthom iz Berlina

13. 7. 2018

Od iduće sezone pa sve do 2021. će nogometaši Herthe nositi Hyundaijev logo na rukavima svojih dresova na svim utakmicama Bundeslige.

Hyundai, koji je godinama prisutan kao automobilski partner u vrhunskom nogometu, tako će po prvi put biti prisutan i u prvom njemačkom nogometnom razredu. 

Tijekom partnerstva, Hyundai će nizom inicijativa usmjerenih na navijače blisko surađivati s Herthom kako bi ljubiteljima kluba olakšao mobilnost i dostupnost klubu i utakmicama.

Osim na sportskoj opremi, Hyundaijevo partnerstvo bit će vidljivo kroz flotu Hyundaijevih automobila koji će Hertha koristiti, reklamne LED ekrane tijekom domaćih utakmica i niz zajedničkih medijskih i digitalnih sadržaja.

"Hertha Berlin je vrlo uspješan klub sa strastvenim navijačima i izazovnim duhom koji dobro odgovaraju Hyundaijevom imidžu. Naše novo partnerstvo omogućit će nam povećanje naše prisutnosti i vidljivosti među milijunima obožavatelja u Njemačkoj, gdje smo već snažno prisutni s našim dizajnerskim centrom, centrom za istraživanje i razvoj, motorsport te prodaju i marketing", kazao je Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik za marketing i proizvode tvrtke Hyundai Motor Europe.

Ingo Schiller, direktor Herthe kaže: Vrlo smo zadovoljni novim partnerstvom i ponosni što ćemo u narednim godinama biti dio nove strategije sponzoriranja Hyundaija u Europi, uz velikane poput Chelsea i Atletico Madrida.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.