Dvojac koji stoji iza izgleda čudovišnog Aliena, lansirat će limitiranu kolekciju s kreaturama iz filma

Ako ste oduvijek bili fascinirani čudovištima iz Alien franšize, sada ih možete imati, ali u nešto manjoj verziji.

Dvojac koji stoji iza izgleda čudovišnog Aliena, lansirat će limitiranu kolekciju s kreaturama iz filma Službena stranica ''studio ADI''/Screenshot
20. 11. 2017

Američki studio, lociran u Los Angelesu, zadnjih 30 godina glavni je u kreiranju filmske protetike, specijalne šminke i raznih ''stvorenja'' za film i televiziju. Studio ADI stvorio je dvojac Alec Gillis i Tom Woodruff, koji su također bili nominirani za Oscara (Alien). Oni su kreirali neke od najpopularnijih ''likova'' svih vremena, kao što su ''Alien'' i ''Predator'', a tvorci su i zastrašujućeg Pennywisea iz horor hita ''IT''.

U ponedjeljak su objavili da će njihov studio, inspiriran legendarnim čudovištima iz ''Aliena3'' i ''Aliena: Ressurection'', napraviti umjetničku kolekciju. Riječ je o visoko kvalitetnim modelima, koje će vlastoručno napraviti te će izgledati kao manje verzije originalnih kreatura iz filma. Napominju da nije riječ o kopijama.

Kolekciju će lansirati 1. prosinca, ali će biti dostupna u limitiranom izdanju. Cijene modela se kreću između 250 i 4000 dolara i mogu se kupiti isključivo ovdje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.